Umwelt

Patricio Oschlies Serrano ühenduse Vída Silvestre nimel merede ja merekeskkonna bioloogilise mitmekesisuse kaitsmise meetmete edendamise kohta

Vida Silvestre
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched October 2019

Petitsiooni esitaja palub liikmesriikidel järsult vähendada suuremahulise kalapüügi mahtu ning hallata püügikvoote keskkonnasäästlikkuse ja sotsiaalse jätkusuutlikkuse kriteeriumide alusel. Ta juhib tähelepanu sellele, et säästva kalanduspoliitika raames tuleb esmatähtsaks pidada vähese mõjuga väikesemahulist kalapüüki, mis on ainus viis tagada merekeskkonna bioloogilise mitmekesisuse kaitse. Petitsiooni esitaja teeb ettepaneku, et Euroopa Parlament kehtestaks majanduslikud toetused väikesemahulisele kalapüügile, et edendada sellist kalapüüki kõigis ELi piirkondades ja liikmesriikides. Samuti nõuab petitsiooni esitaja tungivalt, et ELi institutsioonid ja liikmesriigid looksid kõigi ELi liikmesriikide territoriaalvetes kaitstud merealad, kus merekeskkonna bioloogilist mitmekesisust saab kaitsta jätkusuutlikkuse kriteeriumide ja selle valdkonna eest vastutavate ametiasutuste range kontrolli abil.

Thank you for your support, Vida Silvestre