Umwelt

Tengerek és a tengeri biológiai sokféleség védelmét szolgáló intézkedések támogatásáról

Vida Silvestre
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched October 2019

A petíció benyújtója arra kéri a tagállamokat, hogy drasztikusan csökkentsék az ipari halászat mennyiségét, és a környezeti és társadalmi fenntarthatósági kritériumok alkalmazásával kezeljék a halászati kvótákat. A petíció benyújtója rámutat, hogy a fenntartható halászati politika keretében elsőbbséget kell biztosítani a kisüzemi halászatnak, mert ez a tengeri biológiai sokféleség védelmének egyetlen módja. A petíció benyújtója javasolja, hogy az Európai Parlament nyújtson gazdasági támogatást a kisüzemi halászat számára ezen halászati tevékenységek előmozdítása érdekében az Unió valamennyi területén és a tagállamokban. A petíció benyújtója hasonlóképpen sürgeti az Unió intézményeit és tagállamait, hogy hozzanak létre védett tengeri területeket valamennyi uniós tagállam felségvizein, ahol a tengeri biológiai sokféleséget fenntarthatósági kritériumok és az e területért felelős hatóságok szigorú ellenőrzése révén meg lehet védeni.

Thank you for your support, Vida Silvestre