Umwelt

în numele „Vida Silvestre”, privind promovarea măsurilor de protecție a mărilor și a biodiversității marine

Vida Silvestre
5 Supporters 5 in European Union
  1. Launched October 2019

Petiționarul solicită statelor membre să reducă drastic volumul pescuitului industrial și să gestioneze cotele de pescuit, utilizând criterii de sustenabilitate socială și de mediu. El subliniază faptul că, în cadrul unei politici de pescuit sustenabil, trebuie să se acorde prioritate pescuitului la scară mică, cu impact redus, ca unică modalitate de garantare a protecției biodiversității marine. Petiționarul propune ca Parlamentul European să instituie subvenții economice pentru pescuitul la scară mică, astfel încât aceste activități de pescuit să fie promovate în toate teritoriile și statele membre ale UE. De asemenea, petiționarul îndeamnă instituțiile UE și statele sale membre să creeze zone marine protejate în apele teritoriale ale tuturor statelor membre ale UE în care poate fi protejată biodiversitatea marină prin criterii de durabilitate și controale stricte din partea autorităților responsabile de acest domeniu.

Thank you for your support, Vida Silvestre