Arbeit

On the discriminatory treatment of temporary staff in the Spanish public service, in violation of Directive 1999/70/EC.  

M. G.
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
606 mbështetësit 606 në Europäische Union
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar janar 2020
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian .

përpara

The petitioner complains that Spanish public administrations are infringing Directive 1999/70/EC of the Council of 28 June 1999 concerning the framework agreement on fixed-term work concluded by ETUC, UNICE and CEEP, by hiring interim staff who are at a disadvantage compared with other public servants. The petitioner points out that the legislation in question has been repeatedly and constantly infringed by the Spanish Government and the various regional governments in that no competitions were organised to fill vacant posts for years, and when competitions were finally convened, only a very small number of posts were advertised in relation to the actual number of posts vacant, with temporary staff, who had filled such posts for years, not permitted to sit.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , M. G.

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International