Arbeit

Avaliku teenistuse ajutiste töötajate diskrimineeriva kohtlemise kohta Hispaanias, millega rikutakse direktiivi 1999/70/EÜ

M. G.
195 Supporters 195 in European Union
  1. Launched 14/01/2020

Petitsiooni esitaja kurdab, et palgates ajutisi töötajaid, kes on ülejäänud avaliku sektori töötajatega võrreldes ebavõrdses olukorras, rikuvad Hispaania haldusasutused nõukogu 28. juuni 1999. aasta direktiivi 1999/70/EÜ, milles käsitletakse Euroopa Ametiühingute Konföderatsiooni (ETUC), Euroopa Tööandjate Föderatsiooni (UNICE) ja Euroopa Riigiosalusega Ettevõtete Keskuse (CEEP) sõlmitud raamkokkulepet tähtajalise töö kohta. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu asjaolule, et Hispaania valitsus ja erinevad piirkondlikud valitsused on seda õigusakti korduvalt rikkunud, kuna aastaid ei korraldatud ühtegi konkurssi vabade ametikohtade täitmiseks ning kui lõpuks seda tehti, kuulutati konkurss välja vaid väikesele osale ametikohtadest võrreldes vabade ametikohtade tegeliku arvuga. Seejuures ei saanud konkursil osaleda ajutised töötajad, kes olid aastaid selliseid ametikohti täitnud.

Thank you for your support, M. G.