Arbeit

Dėl diskriminuojančio Ispanijos viešojo administravimo institucijų elgesio su laikinaisiais darbuotojais, pažeidžiant Direktyvą 1999/70/EB

M. G.
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas (-a) skundžiasi, kad Ispanijos valstybės valdymo institucijos, samdydamos laikinuosius darbuotojus, kurie yra nepalankiose sąlygose kitų viešojo sektoriaus darbuotojų atžvilgiu, pažeidžia 1999 m. birželio 28 d. Tarybos direktyvą 1999/70/EB dėl Europos profesinių sąjungų konfederacijos (ETUC), Europos pramonės ir darbdavių konfederacijų sąjungos (UNICE) ir Europos įmonių, kuriose dalyvauja valstybė, centro (CEEP) bendrojo susitarimo dėl darbo pagal terminuotas sutartis. Peticijos pateikėjas (-a) pažymi, kad Ispanijos vyriausybė ir įvairių regionų valdžios institucijos atitinkamą teisės aktą pažeidė nuolat ir daug kartų, nes ilgus metus nerengė konkursų laisvoms vietoms užimti, o kai tie konkursai galiausiai buvo pradėti rengti, buvo skelbiama tik apie labai mažą dalį laisvų vietų, palyginti su tikruoju laisvų pareigybių skaičiumi, kurių laikiniesiems darbuotojams, einantiems tokias pareigas ilgus metus, nebuvo leista užimti.

Thank you for your support, M. G.

openPetition international