Arbeit

Par to, ka pret Spānijas civildienesta pagaidu darbiniekiem notiek diskriminācija, pārkāpjot Direktīvu 1999/70/EK

M. G.
  1. Launched January 2020
  2. Time remaining 5 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs sūdzas, ka Spānijas valsts pārvaldes iestādes pārkāpj Padomes 1999. gada 28. jūnija Direktīvu 1999/70/EK par UNICE, CEEP un EAK noslēgto pamatnolīgumu par darbu uz noteiktu laiku, pieņemot darbā pagaidu darbiniekus, kuri atrodas neizdevīgākā stāvoklī salīdzinājumā ar pārējiem ierēdņiem. Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka Spānijas valdība un dažādas reģionālās valdības atkārtoti un pastāvīgi pārkāpj attiecīgos tiesību aktus, jo gadiem ilgi netika rīkoti konkursi vakanto amata vietu aizpildīšanai un, kad konkursi beidzot tika izsludināti, tos izsludināja uz ļoti nelielu skaitu vakanto amata vietu salīdzinājumā ar faktisko vakanto amata vietu skaitu, turklāt pagaidu darbiniekiem, kuri šādas amata vietas bija aizpildījuši gadiem ilgi, konkursos nebija atļauts piedalīties.

Thank you for your support, M. G.

openPetition international