Arbeit

Spanyol közszolgálatban dolgozó ideiglenes alkalmazottakkal szembeni, az 1999/70/EK irányelvet sértő megkülönböztető bánásmódról  

M. G.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
606 Supporters 606 in Europäische Union
100% from 500 for quorum
  1. Launched January 2020
  2. Time remaining 5 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a spanyol közigazgatási szervek sértik az ESZSZ, az UNICE és a CEEP által a határozott ideig tartó munkaviszonyról kötött keretmegállapodásról szóló, 1999. június 28-i 1999/70/EK tanácsi irányelvet azzal, hogy az általa felvett ideiglenes alkalmazottak a többi közalkalmazotthoz viszonyítva hátrányos helyzetbe kerültek. A petíció benyújtója rámutat arra, hogy a spanyol kormány és a különböző regionális önkormányzatok ismételten és folyamatosan megsértették a szóban forgó jogszabályokat azáltal, hogy évekig nem szerveztek versenyvizsgát a betöltetlen álláshelyek betöltésére, és amikor a versenyvizsgákat végül összehívták, csak nagyon kevés álláshelyet hirdettek meg a betöltetlen álláshelyek tényleges számához képest, és az ilyen álláshelyeket évek óta betöltő ideiglenes alkalmazottak a vizsgán nem vehettek részt.

Thank you for your support, M. G.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international