Platformë për nismat e qytetarëve, peticione, fushata

openPetition ju mbështet në krijimin e peticionit tuaj, duke e bërë atë të njohur dhe të nënshkruar

bashkohu me komunitetin e openPetition 9.700.011 Njerëzit për t’i bërë të dëgjuar zërat e tyre.

openPetition ju informon për shqetësimet e qytetarëve që prekin ju.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition ist eine freie und gemeinnützige Plattform, auf der Bürger ein gemeinsames Anliegen öffentlich machen, sich organisieren und in den Dialog mit der Politik treten.

Ne mbështesim

openPetition International