Peticione, fushata,
nisma qytetare

openPetition ju mbështet në fillimin e një peticioni: Krijoni, publikoni, mblidhni nënshkrime. Kështu krijoni ndryshimin.

Diskutoni çështje të rëndësishme me të tjerët në parlamentin e dhe këshilloni anëtarët e parlamentit për vendimet e tyre politike!

Së bashku me 12.701.374 njerëz, qëndroni të informuar për çështjet që ju prekin:

Koleksionet aktuale

Këto nisma mund të jenë të nënshkruara aktualisht. Renditur nga numri i nënshkrimeve.

Nuk ka kërkesa të tanishme në këtë vend.

Krijoni një peticion të ri.

Peticione në vendet e tjera / BE në gjuhën kombëtare

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani