Handelspolitik

On the alleged discrimination between EU-students and Dutch students in the Netherlands, as regards free travel facilitation 

Anabel Rufer
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
331 mbështetësit 331 në Europäische Union
66% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar shkurt 2020
  2. Mbledhja akoma 9 muajt
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner claims that the Dutch authorities apply a discrepancy in the treatment of EU-students as compared to Dutch students, when it comes to free travel. She points at the free travel card -available for Dutch students- on all busses, trams and long-distance trains within the country, while other EU-students only receive this benefit when they comply with an additional requirement of proved working time. The petitioner claims that the 56 hours required working time per month is a hard condition to fulfil as a full-time student. She asks for equal treatment for EU-students in this regard.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Anabel Rufer

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani