Handelspolitik

Z uniós diákok és a holland diákok közötti állítólagos megkülönböztetésről Hollandiában az utazás ingyenes megkönnyítése tekintetében  

Anabel Rufer
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
332 Supporters 332 in Europäische Union
66% from 500 for quorum
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 4 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a holland hatóságok a holland diákokhoz képest eltérő bánásmódot alkalmaznak az uniós hallgatókkal szemben az ingyenes utazás tekintetében. A petíció benyújtója felhívja a figyelmet a holland diákok számára elérhető, az országon belüli összes buszon, villamoson és távolsági vonaton érvényes ingyenes utazási kártyára, míg más uniós diákok csak akkor részesülnek ebben az ellátásban, ha eleget tesznek a bizonyított munkaidőre vonatkozó további követelménynek. A petíció benyújtója azt állítja, hogy az előírt havi 56 órás munkaidő nappali tagozatos hallgatóként nehezen teljesíthető követelmény. A petíció benyújtója egyenlő bánásmódot kér az EU diákjai számára e tekintetben.

Thank you for your support, Anabel Rufer

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international