Handelspolitik

Z uniós diákok és a holland diákok közötti állítólagos megkülönböztetésről Hollandiában az utazás ingyenes megkönnyítése tekintetében

Petitioner
332 Supporters 332 in European Union
Collection finished
  1. Launched February 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a holland hatóságok a holland diákokhoz képest eltérő bánásmódot alkalmaznak az uniós hallgatókkal szemben az ingyenes utazás tekintetében. A petíció benyújtója felhívja a figyelmet a holland diákok számára elérhető, az országon belüli összes buszon, villamoson és távolsági vonaton érvényes ingyenes utazási kártyára, míg más uniós diákok csak akkor részesülnek ebben az ellátásban, ha eleget tesznek a bizonyított munkaidőre vonatkozó további követelménynek. A petíció benyújtója azt állítja, hogy az előírt havi 56 órás munkaidő nappali tagozatos hallgatóként nehezen teljesíthető követelmény. A petíció benyújtója egyenlő bánásmódot kér az EU diákjai számára e tekintetben.

openPetition international