Handelspolitik

Alankomaissa tapahtuvasta muista EU-maista lähtöisin olevien opiskelijoiden väitetystä syrjinnästä alankomaalaisiin opiskelijoihin verrattuna, kun kyseessä on ilmaiseksi matkustaminen 

Anabel Rufer
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
332 Supporters 332 in Europäische Union
66% from 500 for quorum
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 4 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä väittää Alankomaiden viranomaisten kohtelevan alankomaalaisia ja muista EU-maista lähtöisin olevia opiskelijoita eriarvoisesti, kun kyseessä on ilmaiseksi matkustaminen. Hän viittaa alankomaalaisten opiskelijoiden saatavilla olevaan matkakorttiin, jolla voi matkustaa maksutta kaikissa linja-autoissa, raitiovaunuissa ja kaukojunissa koko maassa ja jonka muista EU-maista lähtöisin olevat opiskelijat voivat saada ainoastaan siinä tapauksessa, että he täyttävät todistettua työaikaa koskevan lisävaatimuksen. Vetoomuksen esittäjän mukaan kokopäiväisesti opiskelevan on vaikea täyttää edellytys 56 työtunnista kuukaudessa. Hän pyytää, että EU:n opiskelijoita kohdeltaisiin tässä asiassa yhdenvertaisesti.

Thank you for your support, Anabel Rufer

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international