Alankomaissa tapahtuvasta muista EU-maista lähtöisin olevien opiskelijoiden väitetystä syrjinnästä alankomaalaisiin opiskelijoihin verrattuna, kun kyseessä on ilmaiseksi matkustaminen 

petitioner
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
332 332 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Vetoomuksen esittäjä väittää Alankomaiden viranomaisten kohtelevan alankomaalaisia ja muista EU-maista lähtöisin olevia opiskelijoita eriarvoisesti, kun kyseessä on ilmaiseksi matkustaminen. Hän viittaa alankomaalaisten opiskelijoiden saatavilla olevaan matkakorttiin, jolla voi matkustaa maksutta kaikissa linja-autoissa, raitiovaunuissa ja kaukojunissa koko maassa ja jonka muista EU-maista lähtöisin olevat opiskelijat voivat saada ainoastaan siinä tapauksessa, että he täyttävät todistettua työaikaa koskevan lisävaatimuksen. Vetoomuksen esittäjän mukaan kokopäiväisesti opiskelevan on vaikea täyttää edellytys 56 työtunnista kuukaudessa. Hän pyytää, että EU:n opiskelijoita kohdeltaisiin tässä asiassa yhdenvertaisesti.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now