Handelspolitik

Privind presupusa discriminare între studenții UE și cei neerlandezi în Țările de Jos, în cazul acordării de transport gratuit

Petitioner
332 Supporters 332 in European Union
Collection finished
  1. Launched February 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara susține ca autoritățile neerlandeze nu îi tratează în mod egal pe studenții UE, în comparație cu cei neerlandezi, în privința transportului gratuit. Ea atrage atenția asupra cardului de călătorii gratuite -disponibil pentru studenții neerlandezi- pentru toate autobuzele, tramvaiele și trenurile pe distanțe mari în interiorul țării, în timp ce ceilalți studenți UE nu beneficiază de gratuitate decât dacă sunt supuși unei cerințe suplimentare privind timpul dovedit de lucru. Petiționara susține că timpul de lucru care se cere, de 56 de ore pe lună, reprezintă o condiție greu de îndeplinit pentru un student la zi. Ea solicită un tratament egal aplicat studenților UE în această privință.

openPetition international