Handelspolitik

Dėl tariamai nevienodo požiūrio į ES studentus ir Nyderlandų studentus Nyderlanduose taikant nemokamų kelionių lengvatas

Petitioner
332 Supporters 332 in European Union
Collection finished
  1. Launched February 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėja teigia, kad Nyderlandų valdžios institucijos taiko skirtingą požiūrį į ES studentus, palyginti su Nyderlandų studentais, kai kalbama apie nemokamą transportą. Ji pažymi, kad Nyderlandų studentai gali naudotis nemokamos kelionės kortele, galiojančia visuose šalies autobusuose, tramvajuose ir tolimojo susisiekimo traukiniuose, tuo tarpu kitiems ES studentams ši lengvata suteikiama tik tada, kai jie atitinka papildomą reikalavimą dėl patvirtinto darbo laiko. Peticijos pateikėja teigia, kad privalomas 56 valandų darbo laikas per mėnesį dieninio skyriaus studentui yra sunkiai įgyvendinama sąlyga. Ji ragina užtikrinti ES studentams šiuo požiūriu vienodas sąlygas.

openPetition international