Handelspolitik

Anabel Rufer Madalmaades ELi üliõpilaste väidetava diskrimineerimise kohta võrreldes Madalmaade üliõpilastega seoses tasuta reisimise võimaldamisega

Anabel Rufer
  1. Launched 24/02/2020

Petitsiooni esitaja väidab, et Madalmaade ametiasutused kohtlevad tasuta reisimisega seoses ELi üliõpilasi Madalmaade üliõpilastest erinevalt. Ta juhib tähelepanu Madalmaade üliõpilastele kättesaadavale tasuta reisikaardile, mis kehtib kõigis riigi bussides, trammides ja pikamaarongides, samas kui teiste ELi liikmesriikide üliõpilased saavad seda soodustust ainult juhul, kui nad vastavad tõendatud tööaega puudutavale täiendavale nõudele. Petitsiooni esitaja väidab, et nõutav 56-tunnine igakuine tööaeg on täiskohaga üliõpilase jaoks tingimus, mida on raske täita. Ta palub, et selles küsimuses koheldaks ELi liikmesriikide üliõpilasi võrdselt.

Thank you for your support, Anabel Rufer