Handelspolitik

Anabel Rufer Madalmaades ELi üliõpilaste väidetava diskrimineerimise kohta võrreldes Madalmaade üliõpilastega seoses tasuta reisimise võimaldamisega

Petitioner
332 Supporters 332 in European Union
Collection finished
  1. Launched February 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petitsiooni esitaja väidab, et Madalmaade ametiasutused kohtlevad tasuta reisimisega seoses ELi üliõpilasi Madalmaade üliõpilastest erinevalt. Ta juhib tähelepanu Madalmaade üliõpilastele kättesaadavale tasuta reisikaardile, mis kehtib kõigis riigi bussides, trammides ja pikamaarongides, samas kui teiste ELi liikmesriikide üliõpilased saavad seda soodustust ainult juhul, kui nad vastavad tõendatud tööaega puudutavale täiendavale nõudele. Petitsiooni esitaja väidab, et nõutav 56-tunnine igakuine tööaeg on täiskohaga üliõpilase jaoks tingimus, mida on raske täita. Ta palub, et selles küsimuses koheldaks ELi liikmesriikide üliõpilasi võrdselt.

openPetition international