Gesundheit

On alleged lack of public consultation and environmental impact as regards the construction of a new airport by the Polish government 

K. K.
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
34 mbështetësit 34 në Europäische Union
7% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar qershor 2020
  2. Mbledhja akoma > 3 Wochen
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner alleges that the Polish government adopted a special law that enables public authorities to build a 100-million-passenger airport south of Warsaw without any public consultation nor environmental impact assessment. The petitioner claims that the plan to build the airport is in breach of Aarhus Convention, Landscape Convention and Noise Directive. He claims that the authorities keep secret the exact location and plans from local communities. He argues that expanding the existing airports in Warsaw, Modlin and Radom is valid alternative to the new airport.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , K. K.

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International