Gesundheit

Puolan hallituksen väitetystä laiminlyönnistä, joka koskee uuden lentoaseman rakentamiseen liittyvän julkisen kuulemisen ja ympäristövaikutusten arvioinnin toteuttamatta jättämistä 

K. K.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
34 Supporters 34 in Europäische Union
7% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 6 Wochen
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Vetoomuksen esittäjä väittää, että Puolan hallitus hyväksyi erityislain, jonka nojalla viranomaiset voivat rakentaa 100 miljoonan matkustajan lentoaseman Varsovan eteläpuolelle ilman minkäänlaista julkista kuulemista tai ympäristövaikutusten arviointia. Vetoomuksen esittäjä väittää, että lentoaseman rakentamista koskeva suunnitelma rikkoo Århusin yleissopimusta, eurooppalaista maisemayleissopimusta ja meludirektiiviä. Hän väittää, että viranomaiset pitävät tarkan sijainnin ja suunnitelmat salassa paikallisyhteisöiltä. Vetoomuksen esittäjä on sitä mieltä, että Varsovan, Modlinin ja Radomin nykyisten lentoasemien laajentaminen on varteenotettava vaihtoehto uuden lentoaseman rakentamiselle.

Thank you for your support, K. K.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international