Gesundheit

Par iespējamu sabiedriskās apspriešanas trūkumu un ietekmi uz vidi saistībā ar Polijas valdības veiktu jaunas lidostas būvniecību

K. K.
  1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 10 months

Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka Polijas valdība ir pieņēmusi īpašu likumu, kas ļauj valsts iestādēm būvēt 100 miljonu pasažieru lidostu uz dienvidiem no Varšavas bez sabiedriskās apspriešanas un ietekmes uz vidi novērtējuma. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka lidostas būvniecības plāns ir pretrunā Orhūsas konvencijai, Ainavu konvencijai un Trokšņa direktīvai. Viņš apgalvo, ka varas iestādes slēpj precīzu atrašanās vietu un plānus no vietējām kopienām. Viņš apgalvo, ka Varšavas, Modlinas un Radomas lidostu paplašināšana ir derīga alternatīva jaunajai lidostai.

Thank you for your support, K. K.