Gesundheit

K.K. lengyel állampolgár által benyújtott 0134/2020. számú petíció egy új repülőtér lengyel kormány általi megépítésével kapcsolatban a nyilvános konzultáció állítólagos hiányáról és a környezeti hatásokról 

K. K.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
34 Supporters 34 in Europäische Union
7% from 500 for quorum
  1. Launched June 2020
  2. Time remaining > 6 Wochen
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a lengyel kormány külön törvényt fogadott el, amely lehetővé teszi a hatóságok számára, hogy nyilvános konzultáció és környezeti hatásvizsgálat nélkül évi 100 millió utast befogadó repülőteret építsenek Varsótól délre. A petíció benyújtója azt állítja, hogy a repülőtér megépítésére irányuló terv sérti az Aarhusi Egyezményt, az Európai Táj Egyezményt és a zajvédelmi irányelvet. Azt állítja, hogy a hatóságok titokban tartják a pontos helyszínt és a terveket a helyi közösségektől. Azzal érvel, hogy a Varsóban, Modlinban és Radomban meglévő repülőterek bővítése valós alternatívát kínál az új repülőtérrel szemben.

Thank you for your support, K. K.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international