Gesundheit

K. K. väidetava avaliku konsultatsiooni ja keskkonnamõju hindamise puudumise kohta seoses uue lennujaama ehitamisega Poola valitsuse poolt

K. K.
  1. Launched 05/06/2020
  2. Time remaining 11 months

Petitsiooni esitaja väidab, et Poola valitsus on võtnud vastu eriseaduse, mis võimaldab riigiasutustel ehitada Varssavist lõuna poole 100 miljonile reisijale mõeldud lennujaama ilma avaliku konsultatsiooni ja keskkonnamõju hindamiseta. Petitsiooni esitaja väidab, et lennujaama ehitamise kava on vastuolus Århusi konventsiooni, maastikukonventsiooni ja müradirektiiviga. Ta väidab, et ametiasutused hoiavad täpse asukoha ja kavad kohalike kogukondade eest salajas. Tema sõnul oleks olemasolevate Varssavi, Modlini ja Radomi lennujaamade laiendamine uuele lennujaamale sobiv alternatiiv.

Thank you for your support, K. K.