Versorgung

în numele Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural, privind efectele creșterii intensive de animale în valea Limia

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul denunță efectele creșterii intensive de animale în valea Limia și în rezervorul As Conchas. Petiționarul condamnă, în special, intensificarea creșterii de pui și porci, gestionarea deficitară a deșeurilor agricole, lipsa unui cod obligatoriu de bune practici agricole și deteriorarea calității apei de suprafață și subterane din cauza creșterii concentrației de nitrați și a eutrofizării. Acesta solicită stoparea instalării de noi ferme și ca gestionarea fermelor existente să fie supusă unor controale: acestea ar trebui să adopte o modalitate sustenabilă din punctul de vedere al mediului de gestionare a deșeurilor rezultate din activitățile de creștere a animalelor, astfel încât să respecte legislația europeană în vigoare în această privință.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra