Versorgung

în numele Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural, privind efectele creșterii intensive de animale în valea Limia

Petitioner
53 Supporters 53 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul denunță efectele creșterii intensive de animale în valea Limia și în rezervorul As Conchas. Petiționarul condamnă, în special, intensificarea creșterii de pui și porci, gestionarea deficitară a deșeurilor agricole, lipsa unui cod obligatoriu de bune practici agricole și deteriorarea calității apei de suprafață și subterane din cauza creșterii concentrației de nitrați și a eutrofizării. Acesta solicită stoparea instalării de noi ferme și ca gestionarea fermelor existente să fie supusă unor controale: acestea ar trebui să adopte o modalitate sustenabilă din punctul de vedere al mediului de gestionare a deșeurilor rezultate din activitățile de creștere a animalelor, astfel încât să respecte legislația europeană în vigoare în această privință.

openPetition international