Versorgung

în numele Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural, privind efectele creșterii intensive de animale în valea Limia 

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
53 Supporters 53 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 3 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționarul denunță efectele creșterii intensive de animale în valea Limia și în rezervorul As Conchas. Petiționarul condamnă, în special, intensificarea creșterii de pui și porci, gestionarea deficitară a deșeurilor agricole, lipsa unui cod obligatoriu de bune practici agricole și deteriorarea calității apei de suprafață și subterane din cauza creșterii concentrației de nitrați și a eutrofizării. Acesta solicită stoparea instalării de noi ferme și ca gestionarea fermelor existente să fie supusă unor controale: acestea ar trebui să adopte o modalitate sustenabilă din punctul de vedere al mediului de gestionare a deșeurilor rezultate din activitățile de creștere a animalelor, astfel încât să respecte legislația europeană în vigoare în această privință.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international