Versorgung

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėjas piktinasi intensyvios gyvulininkystės poveikiu Limijos upės slėniui ir As Conchas vandens talpyklai. Ypač smerktinu jis laiko išaugusį intensyvų viščiukų ir kiaulių auginimą, prastą ūkio atliekų tvarkymą, privalomų geros ūkininkavimo praktikos taisyklių nebuvimą bei paviršinio ir požeminio vandens būklės blogėjimą dėl padidėjusios nitratų koncentracijos ir eutrofikacijos. Peticijos pateikėjas ragina uždrausti steigti naujus ūkius, o esamus ūkius kontroliuoti: juose turėtų būti patvirtinta aplinką tausojanti gyvulininkystės atliekų tvarkymo tvarka, kuri atitiktų galiojančius šios srities Europos teisės aktus.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra