Versorgung

Za hnutí Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural ve věci účinků intenzivního chovu hospodářských zvířat na údolí Limia

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Předkladatel odsuzuje účinky intenzivního chovu hospodářských zvířat na údolí Limia a vodní nádrž As Conchas. Předkladatel vyjadřuje politování zejména nad nárůstem intenzivního chovu kuřat a prasat, špatným nakládáním se zemědělským odpadem, chybějícím závazným kodexem správné zemědělské praxe a zhoršováním stavu povrchové a podzemní vody z důvodu zvýšené koncentrace dusičnanů a eutrofizace. Žádá, aby bylo zastaveno zřizování nových zemědělských podniků a aby bylo řízení stávajících zemědělských podniků podrobeno kontrolám, neboť tyto podniky by měly přijmout environmentálně udržitelné nakládání s odpadem z hospodářských zvířat, aby dosáhly souladu s platnými evropskými právními předpisy, které se týkají těchto záležitostí.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra