Versorgung

Za hnutí Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural ve věci účinků intenzivního chovu hospodářských zvířat na údolí Limia

Petitioner
53 Supporters 53 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Předkladatel odsuzuje účinky intenzivního chovu hospodářských zvířat na údolí Limia a vodní nádrž As Conchas. Předkladatel vyjadřuje politování zejména nad nárůstem intenzivního chovu kuřat a prasat, špatným nakládáním se zemědělským odpadem, chybějícím závazným kodexem správné zemědělské praxe a zhoršováním stavu povrchové a podzemní vody z důvodu zvýšené koncentrace dusičnanů a eutrofizace. Žádá, aby bylo zastaveno zřizování nových zemědělských podniků a aby bylo řízení stávajících zemědělských podniků podrobeno kontrolám, neboť tyto podniky by měly přijmout environmentálně udržitelné nakládání s odpadem z hospodářských zvířat, aby dosáhly souladu s platnými evropskými právními předpisy, které se týkají těchto záležitostí.

openPetition international