Versorgung

Par intensīvās lopkopības ietekmi Limia ielejā

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs nosoda ietekmi, kādu uz Limia ieleju un As Conchas ūdenskrātuvi rada intensīvā lopkopība. Lūgumraksta iesniedzējs pauž īpašu nožēlu par intensīvās vistkopības un cūkkopības paplašināšanos, lauksaimniecības atkritumu slikto apsaimniekošanu, saistoša labas lauksaimniecības prakses kodeksa trūkumu un virszemes ūdeņu un gruntsūdeņu stāvokļa pasliktināšanos, ko izraisījusi nitrātu koncentrācijas palielināšanās un eitrofikācija. Viņš aicina apturēt jaunu audzētavu būvniecību un kontrolēt esošo audzētavu pārvaldību: tajās jāievieš ekoloģiski ilgtspējīga lopkopības atkritumu apsaimniekošana, lai tiktu ievēroti spēkā esošie Eiropas tiesību akti.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra