Versorgung

Liikumise Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural nimel Limia oru intensiivse loomakasvatuse mõju kohta

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petitsiooni esitaja mõistab hukka Limia orus toimuva intensiivse loomakasvatuse ja As Conchase veehoidla mõju. Petitsiooni esitaja taunib eelkõige intensiivse kana- ja seakasvatuse suurenemist, põllumajanduslike jäätmete puudulikku käitlemist, hea põllumajandustava kohustusliku tegevusjuhendi puudumist ning pinnase ja põhjavee seisundi halvenemist eutrofeerumise ja nitraatide kontsentratsiooni suurenemise tõttu. Ta nõuab uute põllumajandusettevõtete rajamise lõpetamist ja olemasolevate põllumajandusettevõtete juhtimise kontrolle, kuna põllumajandusettevõtetes tuleks võtta kasutusele loomakasvatusjäätmete keskkonnasäästlik käitlemine, et järgida valdkonnas kehtivaid Euroopa õigusakte.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra