Versorgung

Limia-völgyben folytatott intenzív állattenyésztés hatásairól

Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

A petíció benyújtója a Limia-völgyben és az As Conchas víztározónál folytatott intenzív állattartás hatásai miatt emel kifogást. A petíció benyújtója sajnálatát fejezi ki különösen a házityúkok és sertések intenzív tenyésztésének növekedése, a mezőgazdasági hulladékok nem megfelelő kezelése, a helyes gazdálkodási gyakorlatok kötelező érvényű kódexének hiánya, valamint a felszíni és felszín alatti vizek minőségének a nitrátkoncentráció és az eutrofizáció növekedése miatt bekövetkező romlása miatt. Azt kéri, hogy ne létesítsenek újabb gazdaságokat, és hogy a meglévő gazdaságok irányítását ellenőrzéseknek vessék alá: az állati hulladékok környezeti szempontból fenntartható kezelési módját kell bevezetniük annak érdekében, hogy megfeleljenek az ezen a területen hatályban lévő európai jogszabályoknak.

Thank you for your support, Movemento Ecoloxista da Limia y Sociedade Galega de Historia Natural
pro

contra