Versorgung

Limia-völgyben folytatott intenzív állattenyésztés hatásairól

Petitioner
53 Supporters 53 in European Union
Collection finished
  1. Launched 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója a Limia-völgyben és az As Conchas víztározónál folytatott intenzív állattartás hatásai miatt emel kifogást. A petíció benyújtója sajnálatát fejezi ki különösen a házityúkok és sertések intenzív tenyésztésének növekedése, a mezőgazdasági hulladékok nem megfelelő kezelése, a helyes gazdálkodási gyakorlatok kötelező érvényű kódexének hiánya, valamint a felszíni és felszín alatti vizek minőségének a nitrátkoncentráció és az eutrofizáció növekedése miatt bekövetkező romlása miatt. Azt kéri, hogy ne létesítsenek újabb gazdaságokat, és hogy a meglévő gazdaságok irányítását ellenőrzéseknek vessék alá: az állati hulladékok környezeti szempontból fenntartható kezelési módját kell bevezetniük annak érdekében, hogy megfeleljenek az ezen a területen hatályban lévő európai jogszabályoknak.