Handelspolitik

On behalf of ACUS, on a single, harmonised regulatory framework for alternative, traditional and supplementary medicine and therapies in the EU 

ACUS
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
73 mbështetësit 73 në Europäische Union
15% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar prill 2020
  2. Mbledhja akoma 7 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner states that his petition is aimed at making a case to the Parliament and the European Commission concerning the need to establish a single, harmonised regulatory framework for alternative, traditional and supplementary medicine and therapies, either through official regulation or through a European self-regulation system, that respects the rights of consumers and professionals in this very large economic sector, and for all stakeholders to be heard. The petitioner believes it is necessary to have a debate between stakeholders and set up a structure enabling the future harmonisation of the sector in the EU, avoiding compromising situations and favourable treatment by the European institutions that benefits some stakeholders to the detriment of the general interest.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , ACUS

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International