Handelspolitik

în numele ACUS, privind un cadru de reglementare unic și armonizat pentru medicina și terapiile alternative, tradiționale și complementare în UE

ACUS
  1. Launched 29/04/2020

Petiționarul afirmă că petiția sa urmărește să prezinte Parlamentului și a Comisiei Europene necesitatea de a stabili un cadru de reglementare unic și armonizat pentru medicina și terapiile alternative, tradiționale și complementare în UE, fie printr-o reglementare oficială, fie printr-un sistem european de autoreglementare care să respecte drepturile consumatorilor și ale profesioniștilor din acest sector economic vast, precum și necesitatea de a asculta opiniile tuturor părților interesate. Petiționarul consideră că este nevoie de o dezbatere între părțile interesate și de crearea unei structuri care să permită viitoarea armonizare a acestui sector în UE, evitând situațiile compromițătoare și tratamentul favorabil al unor părți interesate de către instituțiile europene în dauna interesului general.

Thank you for your support, ACUS