Handelspolitik

V mene združenia ACUS, o jednotnom harmonizovanom regulačnom rámci pre alternatívnu, tradičnú a doplnkovú liečbu a terapiu v EÚ

Petitioner
73 Supporters 73 in European Union
Collection finished
  1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Predkladateľ petície uvádza, že cieľom petície je predloženie veci Parlamentu a Európskej komisii v súvislosti s potrebou vytvoriť jednotný harmonizovaný regulačný rámec pre alternatívnu, tradičnú a doplnkovú liečbu a terapiu buď prostredníctvom oficiálneho nariadenia, alebo európskeho samoregulačného systému, ktorý rešpektuje práva spotrebiteľov a odborníkov v tomto veľmi rozsiahlom hospodárskom odvetví, ako aj zaručenie toho, aby boli vypočuté všetky zainteresované strany. Predkladateľ petície sa domnieva, že treba viesť diskusiu medzi zainteresovanými stranami a vytvoriť štruktúru, ktorá umožní budúcu harmonizáciu tohto odvetvia v EÚ, pričom sa zabráni kompromitujúcim situáciám a zvýhodňujúcemu zaobchádzaniu zo strany európskych inštitúcií, ktoré poskytuje výhody niektorým zainteresovaným stranám na úkor všeobecného záujmu.

openPetition international