Handelspolitik

ACUS
  1. Launched April 2020
  2. Time remaining >3 Months

Vlagatelj peticije navaja, da je njegova peticija namenjena temu, da Parlamentu in Evropski komisiji predstavi potrebo po vzpostavitvi enotnega, usklajenega regulativnega okvira za alternativno, tradicionalno in dopolnilno medicino in terapije, bodisi z uradno ureditvijo ali pa prek evropskega sistema samoregulacije, ki bo spoštoval pravice potrošnikov in strokovnjakov v tem zelo velikem gospodarskem sektorju, ter da se upošteva vse zainteresirane strani. Vlagatelj peticije meni, da je treba sprožiti razpravo med zainteresiranimi stranmi in vzpostaviti strukturo, ki bo omogočila prihodnje usklajevanje sektorja v EU, da bi se izognili neugodnim situacijam in ugodnejšemu obravnavanju s strani evropskih institucij, kar bi koristilo nekaterim deležnikom v škodo splošnega interesa.

Thank you for your support, ACUS

openPetition international