Handelspolitik

Par vienotu, saskaņotu tiesisko regulējumu attiecībā uz alternatīvo, tradicionālo un papildinošo medicīnu un terapiju ES

ACUS
  1. Launched 29/04/2020

Lūgumraksta iesniedzējs norāda, ka viņa lūgumraksta mērķis ir vērsties pie Parlamenta un Eiropas Komisijas ar prasību izveidot vienotu, saskaņotu tiesisko regulējumu alternatīvai, tradicionālai un papildinošai medicīnai un terapijai, vai nu izmantojot oficiālu regulējumu, vai Eiropas pašregulācijas sistēmu, kurā tiek ievērotas patērētāju un profesionāļu tiesības šajā ļoti plašajā ekonomikas sektorā, un uzklausīt visas ieinteresētās personas. Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka ir jārīko debates starp ieinteresētajām personām un jāizveido struktūra, kas ļautu šo nozari ES saskaņot, izvairoties no situācijas pasliktināšanās un īpaši labvēlīga režīma no Eiropas iestāžu puses, no kura dažas ieinteresētās personas gūtu labumu, kaitējot vispārējām interesēm.

Thank you for your support, ACUS