Handelspolitik

Z alternatív, hagyományos és kiegészítő orvoslásra és terápiákra vonatkozó egységes, harmonizált uniós szabályozási keretről

Petitioner
73 Supporters 73 in European Union
Collection finished
  1. Launched April 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója azt állítja, hogy petíciójának célja, hogy a Parlament és az Európai Bizottság elé tárja az alternatív, hagyományos és kiegészítő orvoslásra és terápiákra vonatkozó egységes, harmonizált szabályozási keret létrehozásának szükségességét, akár hivatalos szabályozás, akár egy európai önszabályozási rendszer révén, amely tiszteletben tartja a fogyasztók és a szakemberek jogait ebben a rendkívül széles körű gazdasági ágazatban, valamint az összes érdekelt fél meghallgatáshoz való jogát. A petíció benyújtója úgy véli, hogy vitát kell folytatni az érdekelt felek között, és ki kell alakítani egy olyan struktúrát, amely lehetővé teszi az ágazat jövőbeli harmonizációját az EU-ban, elkerülve a kompromittáló helyzeteket és az európai intézmények által alkalmazott olyan kedvező bánásmódot, amely egyes érdekelt felek számára előnyös, de a közérdek számára káros.