Tiere

însoțită de trei semnături suplimentare, privind transportul și sacrificarea animalelor din UE în țări terțe

U. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiția denunță situația actuală privind transportul animalelor vii în țări terțe, precum și practicile de sacrificare din țările terțe. Petiționarul face referire la filmul documentar intitulat „37 de grade – Informații clasificate: transportul animalelor”, difuzat de corporația ZDF. Semnatarii petiției obiectează împotriva faptului că, deși s-au purtat numeroase discuții la nivelul societății cu privire la aceste chestiuni, nu au fost luate măsuri semnificative pentru a asigura tratamentul adecvat al animalelor în conformitate cu normele și reglementările UE. În special, petiționarii subliniază afirmațiile din filmul documentar, potrivit cărora multe țări islamice, precum Turcia și cele din Orientul Mijlociu, nu respectă garanțiile corespunzătoare atunci când supun animalele sacrificării de tip halal. Petiționarii solicită măsuri legislative urgente pe această temă și interzicerea transportului animalelor din UE în țări care nu respectă standardele UE privind bunăstarea animalelor.

Thank you for your support, U. P.
pro

contra