Tiere

Dėl ES gyvulių vežimo ir skerdimo trečiosiose šalyse

Petitioner
58 Supporters 58 in European Union
Collection finished
  1. Launched September 2019
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas piktinasi esama padėtimi dėl gyvulių vežimo į trečiąsias šalis bei jų skerdimo trečiosiose šalyse praktika. Jis remiasi korporacijos ZDF transliuotu dokumentiniu filmu „37 laipsniai. Skelbimas: gyvūnų transportavimas“. Peticija pasirašę asmenys piktinasi, kad nors visuomenėje vyksta daug diskusijų šiais klausimais, jokių reikšmingų veiksmų, siekiant užtikrinti tinkamą elgesį su gyvūnais pagal ES taisykles ir reglamentus, nesiimta. Visų pirma, peticijos pateikėjai remiasi dokumentiniame filme pateiktais teiginiais, kad daugelyje islamo šalių, pvz., Turkijoje ir Artimųjų Rytų šalyse, skerdžiant gyvūnus pagal islamo reikalavimus chalalinei mėsai gaminti, nesilaikoma tinkamų apsaugos priemonių. Peticijos pateikėjai ragina skubiai imtis teisinių veiksmų šiuo klausimu ir uždrausti vežti iš ES gyvūnus į šalis, kurios nesilaiko ES gyvūnų gerovės standartų.

openPetition international