Tiere

Par ES lauksaimniecības dzīvnieku pārvadāšanu un kaušanu trešās valstīs

U. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs nosoda pašreizējo situāciju jomā, kas saistīta ar dzīvu dzīvnieku pārvadāšanu uz trešām valstīm, kā arī trešās valstīs izmantoto kaušanas praksi. Lūgumraksta iesniedzējs atsaucas uz dokumentālo filmu ar nosaukumu "37 grādi. Klasificēta informācija: dzīvnieku pārvadāšana" ("37 Degrees – Classified: Animal Transport"), ko izrādīja ZDF korporācija. Lūgumraksta parakstītāji iebilst pret to, ka, neraugoties uz plašajām sabiedrības diskusijām par šiem jautājumiem, nav veiktas nekādas būtiskas darbības, lai nodrošinātu pienācīgu attieksmi pret dzīvniekiem saskaņā ar ES noteikumiem un regulējumu. Lūgumraksta iesniedzēji jo īpaši norāda uz dokumentālajā filmā izteiktajiem apgalvojumiem, ka daudzas islāma valstis, piemēram, Turcija un Tuvo Austrumu valstis, neievēro pienācīgus aizsardzības pasākumus, kaujot dzīvniekus atbilstoši musulmaņu tradīcijām. Lūgumraksta iesniedzēji aicina steidzami pieņemt tiesību aktus par šo tematu un aizliegt dzīvu dzīvnieku transportēšanu no ES uz valstīm, kuras neievēro ES dzīvnieku labturības standartus.

Thank you for your support, U. P.
pro

contra