Handelspolitik

Dėl saulės baterijų plokščių įrengimo ant viešųjų pastatų

Siegmar Löwig
  1. Launched 14/01/2020

Peticijos pateikėjas ragina priimti teisės aktą, pagal kurį visuose viešuosiuose pastatuose būtų privaloma įrengti saulės baterijų plokštes ir atitinkamas elektros energijos saugyklas, taip pat, galbūt, įkrovimo taškus viešosioms ir privačioms transporto priemonėms. Tai būtų veiksminga klimato apsaugos priemonė: valdžios sektorius rodytų pavyzdį, sukurta paklausa būtų remiama ekonomika ir pramonė, sumažėtų masinės saulės baterijų plokščių gamybos kaštai ir būtų sukurta naujų darbo vietų. Ilgainiui būtų sutaupyta ir mokesčių mokėtojų pinigų, būtų remiamos vietos bendruomenės, kuriamos įkrovimo stotys, jei jų vis dar trūktų, ir atsirastų paskata privatiems asmenims įsigyti elektra varomą transporto priemonę.

Thank you for your support, Siegmar Löwig