Handelspolitik

Siegmar Löwig päikesepaneelide paigaldamise kohta üldkasutatavatele hoonetele

Siegmar Löwig
  1. Launched 14/01/2020

Petitsiooni esitaja nõuab õigusakti, millega nõutaks, et kõik üldkasutatavad hooned oleksid varustatud päikesepaneelide ja vastavate elektrienergia salvestusseadmetega ning võimaluse korral laadimispunktidega avalike ja erasõidukite tarbeks. See kujutaks endast tõhusat kliimakaitset, mille puhul valitsus näitaks eeskuju, toetades tekkiva nõudluse kaudu majandust ja tööstust, vähendades samas päikesepaneelide masstootmise kulusid ja luues uusi töökohti. Lisaks säästaks see pikas perspektiivis maksumaksjate raha, toetaks kohalikke kogukondi, rajaks laadimisjaamu, millest on ikka veel puudus, ja motiveeriks eraisikuid ostma elektrisõidukeid.

Thank you for your support, Siegmar Löwig