Handelspolitik

1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója olyan jogszabály megalkotását kéri, amely előírná, hogy az összes középületre szereljenek szolárpaneleket és megfelelő villamosenergia-tároló létesítményeket, ezen felül lehetőség szerint lássák el őket köz- és magántulajdonú járművek feltöltésére szolgáló töltőállomásokkal is. Ez a kormány részéről egy példamutató és hatékony éghajlatvédelmi intézkedés lenne, az ebből származó kereslet a gazdaságot és az ipart is támogatná, továbbá munkahelyeket is teremtene, ugyanakkor csökkentené a szolárpanelek tömeges gyártásának költségeit is. Hosszú távon az adófizetők is pénzt takarítanának meg az intézkedéssel, amely a helyi közösségeket is támogatná, továbbá töltőállomásokat is létrehozna (ezekből még mindig túl kevés van), ami a magánszemélyeket elektromos járművek vásárlására ösztönözné.

Thank you for your support, Siegmar Löwig

openPetition international