Handelspolitik

Ki jo vlaga Siegmar Löwig, državljan Nemčije

Siegmar Löwig
  1. Launched 14/01/2020

Vlagatelj peticije poziva k sprejetju zakonodaje, ki bi zahtevala, da so vse javne stavbe opremljene s sončnimi paneli in ustrezno opremo za shranjevanje električne energije ter po možnosti s polnilnimi mesti za javna in zasebna vozila. To bi bil učinkovit ukrep za varstvo podnebja, pri čemer bi bila vlada zgled, bi podprla gospodarstvo ter industrijo z ustvarjenim povpraševanjem in hkrati zmanjšala stroškov masovne proizvodnje sončnih panelov ter ustvarila nova delovna mesta. Z ukrepom bi davkoplačevalci dolgoročno lahko prihranili, podprle bi se lokalne skupnosti, ustvarjene bi bile polnilne postaje, ki jih še vedno primanjkuje, fizične osebe pa bi se spodbudilo k nakupu električnih vozil.

Thank you for your support, Siegmar Löwig