Handelspolitik

Par saules enerģijas paneļu uzstādīšanu uz sabiedriskajām ēkām

Siegmar Löwig
  1. Launched 14/01/2020

Lūgumraksta iesniedzējs aicina pieņemt tiesību aktus, kuros būtu paredzēts, ka visas sabiedriskās ēkas ir jāaprīko ar saules enerģijas paneļiem un atbilstošām elektroenerģijas uzglabāšanas iekārtām, kā arī, iespējams, sabiedrisko un privāto transportlīdzekļu uzlādes punktiem. Tas veicinātu efektīvu klimata aizsardzību, valdībai šajā jomā rādot labu piemēru, kā arī ar pieprasījuma radīšanu tiktu stimulēta ekonomika un rūpniecība, un vienlaikus tiktu samazinātas saules enerģijas paneļu masveida ražošanas izmaksas un radītas darbvietas. Tas arī ļautu ilgtermiņā ietaupīt nodokļu maksātāju naudu, atbalstītu vietējās kopienas, radītu uzlādes stacijas, kuru joprojām ir maz, un radītu stimulu privātpersonām iegādāties elektrotransportlīdzekļus.

Thank you for your support, Siegmar Löwig