Handelspolitik

Privind instalarea de panouri solare pe clădirile publice

Siegmar Löwig
  1. Launched 14/01/2020

Petiționarul cere adoptarea unei legislații care să prevadă obligativitatea ca toate clădirile publice să fie dotate cu panouri solare și cu echipamente corespunzătoare de stocare a energiei și, eventual, cu puncte de încărcare pentru vehiculele publice și private. Acest lucru ar constitui o protecție eficace a climei, iar guvernul ar reprezenta un exemplu de urmat prin sprijinirea economiei și a industriei prin cererea astfel generată, reducând, în același timp, costurile producției în masă a panourilor solare și prin crearea de locuri de muncă. De asemenea, pe termen lung, s-ar economisi din banii contribuabililor, s-ar sprijini comunitățile locale, s-ar crea puncte de încărcare (al căror număr este încă destul de redus), iar persoanele fizice ar fi încurajate să achiziționeze vehicule electrice.

Thank you for your support, Siegmar Löwig