Handelspolitik

O postavljanju solarnih ploča na javne zgrade

Siegmar Löwig
13 Supporters 13 in European Union
  1. Launched 14/01/2020

Podnositelj predstavke poziva na izradu zakonodavstva kojim se zahtijeva da sve javne zgrade budu opremljene solarnim pločama i odgovarajućim objektima za skladištenje električne energije te po mogućnosti električnim punionicama za javna i privatna vozila. Takav bi potez predstavljao efektivan korak u zaštiti od klimatskih posljedica i vlade bi davale pozitivan primjer, te bi se pružila potpora gospodarstvu i industriji jačanjem potražnje uz istodobno smanjenje troškova masovne proizvodnje solarnih ploča i otvaranje novih radnih mjesta. Isto tako bi se dugoročno uštedjeli novci koje plaćaju porezni obveznici, pružila potpora lokalnim zajednicama, otvorile punionice, kojih još uvijek nema dovoljno, i dao poticaj privatnim osobama da kupe električna vozila.

Thank you for your support, Siegmar Löwig