Handelspolitik

O inštalácii solárnych panelov na verejných budovách

Siegmar Löwig
15 Supporters 15 in European Union
  1. Launched 14/01/2020

Predkladateľ petície požaduje, aby boli všetky verejné budovy vybavené solárnymi panelmi a príslušnými zariadeniami na skladovanie elektrickej energie a prípadne nabíjacími stanicami pre verejné a súkromné vozidlá. To by predstavovalo účinnú ochranu klímy, pričom by vláda šla príkladom, prostredníctvom vzniknutého dopytu by sa podporilo hospodárstvo a priemysel, pričom by sa znížili náklady na masovú výrobu solárnych panelov a vytvorili by sa pracovné miesta. Okrem toho by sa z dlhodobého hľadiska ušetrili peniaze daňových poplatníkov, podporili by sa miestne spoločenstvá, vytvorili by sa nabíjacie stanice, ktorých je stále málo, a vznikli by stimuly pre súkromné osoby na nákup elektrického vozidla.

Thank you for your support, Siegmar Löwig