Handelspolitik

относно инсталирането на соларни панели върху обществени сгради

Siegmar Löwig
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Вносителят на петицията призовава за приемането на законодателство, в което да се изисква оборудването на всички обществени сгради със соларни панели и съответните инсталации за съхранение на електричеството, както и евентуално на зарядни пунктове за обществени и частни превозни средства. Това би представлявало ефективна защита срещу изменението на климата, като така правителството ще има водеща роля чрез примера си, ще се подкрепят икономиката и промишлеността чрез създаденото търсене и същевременно ще се намаляват разходите за масово производство на соларни панели и ще се създават работни места. По този начин също така ще се спестят пари на данъкоплатците в дългосрочен план, ще се подкрепят местните общности, ще се изграждат зарядни станции, каквито все още липсват, и ще се създадат стимули за частните лица да закупуват електрически превозни средства.

Thank you for your support, Siegmar Löwig

openPetition international