Rente

On widows’ pensions 

Silvia Oñate Moya
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
277 mbështetësit 277 në Europäische Union
0% nga 1.000.000 për kuorumin
  1. Filluar shtator 2019
  2. Mbledhja akoma 3 muajt
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner alleges that the Spanish Government is denying women whose officially registered cohabiting partners have died the right to a widow’s pension on the grounds that their income was greater than their partner’s in the year of the latter’s death. Under current Spanish legislation (Article 221 of the Social Security Act, 40/2007), such partners must be economically dependent in order to be entitled to a widow’s pension. This, however, does not seem to be the case for partnerships registered as marriages. The petitioner maintains that this amounts to discrimination and is an attack on the protection afforded to families made up of unmarried couples and their children.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Silvia Oñate Moya

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani