Rente

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Peticijos pateikėja teigia, kad Ispanijos vyriausybė neskiria našlių pensijos moterims, kurių oficialiai registruoti gyvenimo partneriai mirė, jei jų pajamos buvo didesnės už mirusio partnerio pajamas pastarojo mirties metais. Pagal dabartinius Ispanijos teisės aktus (Socialinės apsaugos įstatymo Nr. 40/2007 221 straipsnis) numatyta, kad tokie partneriai turi būti ekonomiškai priklausomi, kad galėtų gauti našlių pensiją. Tačiau atrodo, kad taip nėra partnerystės, įregistruotos kaip santuokos, atveju. Peticijos pateikėja teigia, kad minėti veiksmai tolygūs diskriminacijai ir išpuoliui prieš šeimas, sudarytas iš nesusituokusių porų ir jų vaikų.

Thank you for your support, Silvia Oñate Moya
pro