Gesundheit

On behalf of “Asociación Salvemos la Montaña de Cáceres” on a lithium mining project “San José/Valdeflórez” in the mountain of Caceres (Spain) 

Asociación Salvemos la Montaña de Cáceres
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
128 mbështetësit 128 në Europäische Union
26% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar prill 2020
  2. Mbledhja akoma 6 javë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner claims that in the city of Cáceres and the municipality of Sierra de Fuentes citizens are threatened by the project of an open pit lithium mine “San José / Valdeflórez” that an Australian company wants to open. In relation to this project, the General Directorate of Industry, Energy and Mines of the Junta de Extremadura is processing or has processed a series of mining rights procedures. The petitioner considers that violations of European Union legislation have been incurred, specifically:– Directive 2003/4/EC of the European Parliament and of the Council of 28 January 2003 on public access to environmental information and repealing Council Directive 90/313/EEC.– Directive 2006/21/EC of the European Parliament and of the Council of 15 March 2006 on the management of waste from extractive industries and amending Directive 2004/35/EC - Statement by the European Parliament, the Council and the Commission.– Directive 2001/42/EC of the European Parliament and of the Council of 27 June 2001 on the assessment of the effects of certain plans and programmes on the environment and Directive 2011/92/EU of the European Parliament and of the Council of 13 December 2011 on the assessment of the effects of certain public and private projects on the environment Text with EEA relevance relative concerning the evaluation of the impact of certain public and private projects on the environment, in relation to Council Directive 92/43/EC of May 21, 1992, on the conservation of natural habitats and wildlife and wild flora and with Directive 2009/147/EC of the European Parliament and of the Council, of November 30, 2009, concerning the conservation of wild birds.– Directive 2000/60/EC of the European Parliament and of the Council of 23 October 2000 establishing a framework for Community action in the field of water policy.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Asociación Salvemos la Montaña de Cáceres

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International