Gesundheit

By María Belén López Delgado(Spanish), on the protection of the respect for human rights during the COVID19 pandemic

Petitioner
6 Supporters 6 in European Union
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționara denunță incapacitatea guvernului spaniol de a reacționa la actuala criză sanitară provocată de COVID-19. Petiționara subliniază că guvernul nu a fost în măsură să gestioneze mijloacele esențiale de protecție a lucrătorilor spanioli din domeniul sănătății. În plus, aceasta acuză guvernul că a amenințat să denunțe cetățenii care critică guvernul pe platformele de comunicare socială. Petiționara subliniază încălcarea articolului 19 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale (CEDO), care include articolul 20 din Constituție și afirmă că libertatea de exprimare rămâne un drept al tuturor spaniolilor. Prin urmare, petiționara solicită Curții Europene a Drepturilor Omului și Parlamentului European să ia măsuri pentru a asigura o Spanie liberă și democratică.

openPetition international