Gesundheit

By María Belén López Delgado(Spanish), on the protection of the respect for human rights during the COVID19 pandemic

Maria Belen Lopez Delgado
  1. Launched 30/06/2020
  2. Time remaining 9 months

Petitsiooni esitaja mõistab hukka Hispaania valitsuse suutmatuse reageerida COVID-19 põhjustatud praegusele tervisekriisile. Petitsiooni esitaja rõhutab, et valitsus ei ole suutnud hallata Hispaania tervishoiutöötajate peamisi kaitsevahendeid. Lisaks süüdistab ta valitsust ähvarduses anda üles need kodanikud, kes valitsust sotsiaalmeedias kritiseerivad. Petitsiooni esitaja juhib tähelepanu, et sellega rikutakse inimõiguste ja põhivabaduste kaitse konventsiooni artikli 19 sätteid, samuti konstitutsiooni artiklit 20, mille kohaselt on sõnavabadus kõigi hispaanlaste õigus. Petitsiooni esitaja palub seetõttu Euroopa Inimõiguste Kohtul ja Euroopa Parlamendil võtta meetmeid, et tagada vaba ja demokraatlik Hispaania.

Thank you for your support, Maria Belen Lopez Delgado

openPetition international